Westerkoog wijkberichten

Bij spoed? Bel 112

Geen spoed wel politie? Bel dan! 0900 8844

Diefstal of inbraak in uw buurt is natuurlijk erg vervelend, wij adviseren bewoners om alerter te zijn om diefstal en inbraak voorkomen. Helpt u ook mee?

In april 2017 hebben wij een herstart gemaakt met het buurtpreventieteam. Dit team zet zich in voor de veiligheid en leefbaarheid in de wijk. Het buurtpreventieteam is gestart vanuit het Ogen en Oren project en heeft als doel om samen met gemeente en politie de wijk veilig te houden. Dit doet het buurtpreventieteam door meldingen van verdachte situaties, overlast en gebreken in de openbare ruimte door te geven aan de politie of gemeente. Leden krijgen ook via een Whatsapp groep belangrijke berichten van onze wijkagent over de ontwikkelingen in onze wijk toegestuurd. Wij hopen dat u zich ook wilt aanmelden voor het buurtpreventieteam en dat wij u snel mogen ontmoeten!
Bijna al onze leden zijn ook actief bij buurtpreventie App groepen. Aanmelden voor de Buurtalarm075 APP-groep ( Telegram ) kan hier.

Vriendelijke groet, Theo, Kirsten, Rinke.

Aanmelden kan hier:

Vriendelijke groet van uw wijkco√∂rdinatoren. Vragen over het team Westerkoog kan via e-mail: coordinatie-westerkoog@ogenenoren.com Voor algemene vragen of opmerkingen neem dan contact op via, het algemeen e-mail-adres: zaanstad@ogenenoren.com

Link naar onze Facebookpagina

Icoon voor uw smartphone ophalen:

U kunt op uw smartphone een icoontje zetten om deze pagina snel te kunnen laden. Scrol omlaag en klik op de 3 puntjes rechtsboven op uw smartphone, druk dan op “Toevoegen aan start scherm”